Garantievoorwaarden

DHJ Auto’s heeft gedeponeerde leveringsvoorwaarden welke op verzoek ter inzage liggen op ons bedrijf en zijn tevens standaard afgedrukt op al onze koopovereenkomsten en tevens terug te vinden zijn op de website.

Garantie

Indien u heeft gekozen voor het Garantie pakket word dit door ons altijd schriftelijk bevestigd op uw aankoop factuur.
Occasions die onder groothandelscondities of op verzoek zonder garantie worden verkocht zijn ten aller tijden uitgesloten van garantie.

Garantietermijn

Dit is afhankelijk van het pakket wat u kiest, deze kunt u vinden onder de link Garantiepakketten op onze website.

Garantie aanmelden

Indien u een eventuele garantie claim heeft die onder garantie valt,dient u dit ons per fax, E-mail of schriftelijk te melden met vermelding van uw telefoonnummer en kenteken zodat wij in de gelegenheid zijn met u een afspraak te maken voor reparatie, en uw probleem snel op kunnen lossen.

Garantie reparatie

Wij repareren in eigen beheer en uitsluitend na schriftelijk toestemming.
Alle reparaties die men zonder schriftelijke toestemming door ons elders al heeft laten uitvoeren zijn ten aller tijden uitgesloten van garantie, en geheel voor eigen rekening van de geregistreerde eigenaar/houder van het voertuig en worden niet vergoed.

Leenauto

Indien beschikbaar kunt u tijdens de garantie reparatie van ons beschikken over een leenauto a 20 euro per dag,brandstofkosten en het eventueel toebrengen van schade aan de leenauto zijn voor rekening gebruiker.

BELANGRIJK!

Indien u elders op eigen initiatief, en zonder schriftelijke toestemming van Autoland Oss werkzaamheden laat verrichten in de garantieperiode, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed, en kunt u tevens geen aanspraak meer maken op de door ons verstrekte garantie!

Aanmelden garantie kunt u via:

Rijnstraat 9D, 5347 KL Oss

info@dhjautos.nl

Occasions die worden verkocht voor de meeneemprijs of op verzoek zonder garantie worden verkocht zijn ten aller tijden uitgesloten van enige vorm van garantie.

(Onder vermelding van uw naam,telefoonnummer en kenteken van de auto).

Mogelijk gemaakt door Mobilox